Payment with Visa Payment with Klarna
Fri frakt över 999kr inom Sverige

M Picaut Precious Oil

  • 789 kr

För vem? Alla hudtyper. Speciellt bra för torr och mogen hy. Havtornet i lipidform är transdermalt och har därför helande och renande effekt på problemhy.M

Dela

För vem? Alla hudtyper. Speciellt bra för torr och mogen hy. Havtornet i lipidform är transdermalt och har därför helande och renande effekt på problemhy.

M Picaut Precious Oil är ett Anti Age serum som ger näring och en silkeslen hud. Tack vare naturliga lipo-peptider ökar även hudens egna produktion av kollagen, vilket aktivt minskar fina linjer och rynkor. Serumet är baserat på lyxiga oljor från certifierade ekologiska odlingar. Det består av aprikosolja, jojoba och havtornsolja, som tillsammans ger huden en riktig boost. Perfekt att använda som kur under de kalla månaderna eller när huden känns lite extra torr och /eller behöver extra näring.

Våra huvudingredienser: 
-Havtornsextrakt (Eko): Havtorn har varit känt i tusentals år i kinesisk medicin för sin helande verkan och förmåga att bromsa hudens åldrande. Extraktet kommer från både fruktköttet och fröet för maximal effekt. Antiinflammatorisk, läkande och Anti Age.
-Peptider: Består av kedjor av naturligt förekommande aminosyror, som stimulerar produktionen av bl akollagen och elastin. Brist på kollagen är en av huvudorsakerna till att huden åldras (p.g.a. lägre proteinhalt i huden). Har liknande effekt som retinol eller AHA, men helt utan dess bieffekter. Läs mer om peptider under ”Våra ingredienser.”
-Jojobaolja: (Eko) En gyllengul olja med en unik sammansättning av fettsyror, som snabbt går in i huden och binder dess fuktighet. Har ett naturligt solskyddsfilter på 4.
-Aprikosolja: (Eko) Mild olja rik på naturligt vit. A. Tillför huden näring och gör den mjuk och len.

Användning: 
1. Applicera Precious Oil ansikte, hals och dekolltage och massera in.
2. Använd ev överskott till handrygg och naglar (fantastisk nagelolja) Tips: lägg gärna in en handbehandling/handmassage som extra lyxbehandling.

Storlek: 50ml