Payment with Visa Payment with Klarna
Fri frakt över 999kr inom Sverige

M Picaut Goodness Glow All Over Dry Oil

  • 499 kr

För vem? Alla hudtyper.M Picaut Goodness Glow All Over Dry Oil är en ultralätt lyxolja, som ger huden näring, lyster och en silkeslen känsla. Passar även t

Dela

För vem? Alla hudtyper.

M Picaut Goodness Glow All Over Dry Oil är en ultralätt lyxolja, som ger huden näring, lyster och en silkeslen känsla. Passar även till hårtoppar och naglar. Exklusiva oljor och extrakt från havtorn, nyponros, chiafrön, camelina, jojoba och squalene ger huden en djupgående näringsboost och vacker glöd. Citronmyrten lyfter sinnet för ny energi och ger balans.

Våra huvudingredienser: 
-Camelina Olja (Eko): En närproducerad svensk olja med högt innehåll av omega 3 och vit.E. Näringsrik, skyddande, bra för att boosta en torr hud.
-Chiafröolja (Eko): Stärker hudens barriärskydd och förbättrar hudens förmåga att behålla fukt. Går lätt in i huden utan att lämna en oljig hinna. Positiv effekt på fina linjer och fin Anti Age-olja.
-Citronmyrten (Eko): Upplyftande på sinnet och är mer antiseptisk än Tea Tree-olja, vilket är perfekt vid hudproblem.
-Havtornsextrakt: (Eko) Havtorn har varit känt i tusentals år i kinesisk medicin för sin helande verkan och förmåga att bromsa hudens åldrande. Extraktet kommer från både fruktköttet och havtornsfröet för maximal effekt. Är antiinflammatorisk, läkande, Anti Age.
-Jojobaolja (Eko): En gyllengul olja med en unik sammansättning av fettsyror, som snabbt går in i huden och binder dess fuktighet. Fantastisk törstsläckare för torr hy, ger en sammetslen yta. Mjukgörande, skyddande, ökar hudens fukthalt
-Nyponrosolja (Eko): En skönhetsolja som fått ikonstatus, kallas ibland för ”the-skin-vitamin”. Drar till sig fukt och är regenererande för huden. Hjälper vid hudbristningar m.m. Squalene: En beståndsdel som naturligt finns i hudens eget talg. Bevarar fukten i huden och gör den mjuk och slät. Lugnande och uppbyggande verkan för tex torr, känslig, kliande hud.

Användning: Massera in på kroppen efter dusch eller bad. Även perfekt till hårtoppar och nagelband för extra glans och näring.

Storlek: 150 ml