Payment with Visa Payment with Klarna
Fri frakt över 799kr inom Sverige

M Picaut Hydrating Water

  • 399 kr

För vem? Alla hudtyper. Återfuktande för normal till torr hud. Även fördelaktig för fet hud tack vare renande trollhassel.M Picaut Hydrating Water är ett a

Dela

För vem? Alla hudtyper. Återfuktande för normal till torr hud. Även fördelaktig för fet hud tack vare renande trollhassel.

M Picaut Hydrating Water är ett ansiktsvatten i sprayform som ger en intensiv återfuktning och balanserar hyn, samtidigt som det tar bort de sista resterna av makeup. Baserad på aloe vera och trollhassel som tillsammans gör huden fräsch och strålande. Väldigt fin som ansiktsvatten, framför datorn, på flygresor som after sun för att behålla solbrännan längre eller efter rakning.

Våra huvudingredienser: 
-Aloe Vera Barbadensis (Eko): Den mest verksamma sorten av aloe vera, som innehåller hela 60 aktiva substanser. Fantastiska egenskaper, bl.a. läkande och fuktighetsbevarande, samt påskyndar den naturliga celltillväxten. Har en tusenårig tradition som läkeväxt.
-Trollhassel: (Eko) Även kallad Hamameliss. Har en lindrande och något sammandragande effekt på porerna och är dessutom bakteriehämmande. Använts traditionellt av Nordamerikas indianer.

Användning: 
1. Applicera på en bomullsrondell för att förbereda huden för återfuktning.
2. Dränk gärna in två bomullsrondeller som ögonpads.

 Storlek: 100 ml