Payment with Visa Payment with Klarna
Fri frakt över 799kr inom Sverige

M Picaut Hydra Miracle Serum

  • 789 kr

För vem? Alla hudtyper, även känslig hud. För en fetare hudtyp kan serumet med fördel användas istället för crème.Hydra Miracle Serum är ett lyxigt koncent

Dela

För vem? Alla hudtyper, även känslig hud. För en fetare hudtyp kan serumet med fördel användas istället för crème.

Hydra Miracle Serum är ett lyxigt koncentrat av olika hyaluronsyror i en bas av djuphavsalger, havtorn, tamarindfrukt. Ett Anti Redness-komplex av vass och kinesisk svamp lugnar och stärker huden och ett biopatent stimulerar cellförnyelsen. Icke doftsatt. Används dag och natt.

Våra huvudingredienser: 
-Havtornsextrakt (Eko): Antiinflammatoriskt, läkande, Anti Age.
-Alger: Extremt mineralrik och fuktbevarande ingrediens.
-Tamarindfrukt: Ett nytt grönt biopatent utvunnet ur tamarindfrukt bildar en skyddande film. Reglerar hudens fukthalt, reducerar fina linjer och ökar hudens elasticitet.
-Hyaluronsyra (vegetabilisk): Ökar dramatiskt hudens förmåga att binda fukt och är därför en exklusiv och populär Anti Age-ingrediens.
-Glucosamine Komplex: Även kallad “tredje generationens hyaluronsyra” som aktiverar hudens egna förmåga att bygga upp fuktdepåerna på djupet. Ökar fastheten, ger en fylligare hud.

Användning: 
1. Applicera Hydra Miracle Serum på ansikte, hals och dekolletage.
2. Ta gärna några droppar Precious Oil eller Calming Cocoon ovanpå för att boosta huden med fettsyror.
3. Avsluta med ögoncrème och en valfri crème.
Fantastisk att använda som serum och intensiv Anti Ageing-fuktboost under samtliga M Picaut crèmer och/eller Precious Oil och Calming Cocoon Cream. Tänk på att även denna produkt har ett lugnade patent i sig. Bra för känslig hud.

Storlek: 30 ml