Payment with Visa Payment with Klarna
Fri frakt över 999kr inom Sverige

Complexion Rescue Tinted Moisturizer SPF30 Chestnut 09

  • 469 kr
  • 305 kr

Complexion Rescue Tinted Moisturizer SPF 30 är en unik form av makeup. Det är en kombination av de bästa egenskaperna från en foundation, en färgad dagcream och

Dela

Complexion Rescue Tinted Moisturizer SPF 30 är en unik form av makeup. Det är en kombination av de bästa egenskaperna från en foundation, en färgad dagcream och en BB/CC-cream.

Den är rikt återfuktande, lätt färgad och ger lätt till medel täckning med fin naturlig lyster. Dessutom har den högt fysikaliskt solskydd SPF 30 UVA/UVB.

Complexion Rescue Tinted Moisturizer SPF 30 är berikad med marina fuktgivare och mineralelektrolyter och ökar fuktnivån i huden med 215% efter en vecka och med 287% efter fyra veckor. Dessutom upplevde 100% en förbättrad hudstruktur efter bara en vecka.*

Dermatologiskt- och allergitestad. Ej portilltäppande.

*baserat på en oberoende amerikansk studie med 62 deltagare. Vegansk.

Nyans:

Chestnut 09 Mörk färg med neutral ton


INSTRUKTIONER

Applicera Complexion Rescue Tinted Moisturizer SPF 30 med rengjorda fingrar eller med förslagsvis Smoothing Face Brush. (Produkten ger rikligt med fukt, varför det ibland inte behövs annan fuktighetskräm innan, men om du vill kan du till exempel applicera ditt favoritserum innan). Ta en mindre mängd produkt på fingertoppen och fördela ut över ansiktet. Massera sedan in produkten med händerna. Önskar du instället använda en borste, välj en med syntetstån, till exempel Smoothing Face Brush. Med borste får du ett något mer täckande resultat än med applicering med fingrarna, dessutom uppnår man en fin air-brushed effekt.

Kan även användas som en lättare bronzer.