Payment with Visa Payment with Klarna

Cirepil Double Gommage Scrub 150ml

  • 249 kr

Idealisk för användning före och efter vaxning, denna dubbelskrubb för inåtväxt hår kombinerar en kemisk och mekanisk peeling för att förfina huden, vilket förh


Dela
Idealisk för användning före och efter vaxning, denna dubbelskrubb för inåtväxt hår kombinerar en kemisk och mekanisk peeling för att förfina huden, vilket förhindrar bildandet av inåtväxande hårstrån. Den förhindrar också uppkomsten av röda fläckar orsakade av inåtväxande hårstrån, medan dess parabenfria formula lämnar huden mjuk och slät för en mer effektiv vaxning. 
Produktfunktioner Eliminerar och förhindrar bildandet av inåtväxande hårstrån Innehåller aktiva ingredienser Lämnar huden mjuk Lugnar för att underlätta framtida hårborttagning Utan parabener. Doftfri. Användarinstruktioner Före duschen, applicera dubbelskrubben för inåtväxt hår på torr hud på hela kroppen och var särskilt uppmärksam på hårborttagnings- eller hårborttagningsområden. Skölj med vatten. Använd 48 timmar före en vaxningssession och en gång i veckan mellan vaxningarna för att undvika uppkomsten av inåtväxande hårstrån.