Payment with Visa Payment with Klarna
Fri frakt över 999kr inom Sverige

M Picaut Skin Perfect Moisturiser

  • 699 kr

För vem? Alla hudtyper. Bra även för känslig hy tack vare en allergenfri doft.Skin Perfect Moisturiser är en unik formula av patenterade LipoPeptider och naturl

Dela

För vem? Alla hudtyper. Bra även för känslig hy tack vare en allergenfri doft.

Skin Perfect Moisturiser är en unik formula av patenterade LipoPeptider och naturliga ingredienser. Tack vare effektiva peptider i hög dos minskas rynkor och fina linjer med 45% redan efter 2 månaders användning. Crèmen är även rik på närande Havtornsolja, Oliv- och Aprikosolja från certifierade ekologiska odlingar.

Våra huvudingredienser: 
-Havtornsextrakt: (Eko) Havtorn har varit känt i tusentals år i kinesisk medicin för sin helande verkan och förmåga att bromsa hudens åldrande. Extraktet kommer från både fruktköttet och Havtornsfröet för maximal effekt. Är antiinflammatorisk, läkande, Anti Age.
-Peptider: Består av kedjor av naturligt förekommande aminosyror, som stimulerar produktionen av bl.a. kollagen. Brist på kollagen är en av huvudorsakerna till att huden åldras (p.g.a. lägre proteinhalt i huden). Har liknanade effekt som retinol eller AHA, men helt utan dess bieffekter. Läs mer om peptider under ”Våra ingredienser”.
-Olivolja: (Eko) Rik på antioxidanter. Gör huden mjuk och smidig och förstärker dess naturliga skyddsbarriär. Används här som en naturlig emulgator/förtjockare.
-Aprikosolja: (Eko) Mild olja rik på naturlig vit.A.. Tillför huden näring och gör den mjuk och len.

Användning: 
1. Applicera på ansikte, hals och dekolltage efter massage med Precious Oil. Tips: Lägg gärna in en handbehandling som extra lyxbehandling.

Storlek: 50ml