Payment with Visa Payment with Klarna
Fri frakt över 799kr inom Sverige

M Picaut Cupping Therapy For Face & Body

  • 439 kr

M Picaut Face and Body Cups innehåller 4 koppor i olika storlekar anpassade för kropp och ansikte. Passar för behandling av muskelspänningar, för att lyfta bind

Dela

M Picaut Face and Body Cups innehåller 4 koppor i olika storlekar anpassade för kropp och ansikte. Passar för behandling av muskelspänningar, för att lyfta bindväven, förminska rynkor och öka blodgenomströmningen i huden. Kopporna är gjorda av 100% silikon som är BPA – fria.

Fördelar med koppning:
• Huden blir rosig, len och fräsch.
• Ansiktet får en lätt liftingeffekt.
• Arbetar med fina linjer och minskar påsar under ögonen.
• Löser upp djupgående muskelspänningar.
• Förbättrar flödet i lymf- och blodsystem.
• Påskyndar återhämtning efter träning.
• Kan hjälpa mot stelhet och värk i muskler och leder.

Användning:
- Koppning på kroppen kan utföras en till två gånger per dag de första veckorna och därefter en till två gånger i veckan.
- Koppning kan användas lokalt för vissa punkter på kroppen eller utföras som massage. Observera att kopporna inte ska sitta på samma punkt på kroppen mer än 15-20 minuter i taget, som mest.
- Använd lite kroppsolja i samband med behandlingen, till exempel Goodness Glow All Over Dry Oil.
- I ansiktet kan de två minsta kopporna användas som en del av rengöringsrutinen morgon och kväll i samband med applicering av din favoritkräm eller ansiktsolja från M Picaut, förslagsvis Precious Oil eller Gold Magician Firming Oil.
- Så gör du: Placera kopporna mot huden och tryck ihop dem så att ett undertryck bildas. (Det ska kännas som ett lätt tryck mot huden, men inte vara obehagligt. Om det gör ont, lätta på koppen.)
- Rengör kopporna med tvål och vatten efter varje behandling.

Ansikte:
Ta några droppar av M Picaut Precious Oil eller Gold Magician Firming Oil. Placera kopporna mot huden och tryck ihop dem så att ett undertryck bildas. (Det ska kännas som ett lätt tryck mot huden, men inte vara obehagligt. Om det gör ont, lätta på koppen.) Massera försiktigt inifrån och ut, enligt skissen på ytterförpackningen, under ca 5–10 minuter. Använd gärna kopporna morgon och kväll den första veckan. Underhåll sedan din skönhetsrutin 1–2 gånger i veckan.

Kropp:
Se till att vara ordentligt inoljad. Ett bra tips är vår egen favorit, M Picaut Goodness Glow All Over Dry Oil. Placera kopporna mot huden och tryck ihop dem med fingrarna så att ett undertryck bildas. Använder du kopporna lokalt för vissa punkter på kroppen så tänk på att de inte ska sitta på samma punkt mer än 15–20 minuter i taget. Om du använder kopporna för massage; gör stora, svepande rörelser och fokusera lite extra där det finns spänningar. Använd kopporna en till två gånger per dag under de första veckorna. Därefter en till två gånger i veckan.

OBS! Använd ej på skadad eller irriterad hud. Se upp för ett alltför kraftigt sug som kan ge blåmärken. Det är absolut inte farligt men kanske inte önskvärt i t.ex. ansiktet. Undvik koppning om du tar blodförtunnande mediciner, har diabetes eller är gravid. Försiktighet vid ytligt liggande blodkärl och/eller åderbråck. Rådgör direkt med din läkare vid osäkerhet eller ev. frågor.