Payment with Visa Payment with Klarna
Fri frakt över 999kr inom Sverige

Bioearth Sheetmask Spots and Pigmentation 15 ml

  • 69 kr

Bioearth Sheetmask Spots and Pigmentation är en effektiv ansiktsmask som motverkar pigmentfläckar. Masken innehåller ingredienser som mandelsyra, ärtextrak

Dela

Bioearth Sheetmask Spots and Pigmentation är en effektiv ansiktsmask som motverkar pigmentfläckar. Masken innehåller ingredienser som mandelsyra, ärtextrakt och gurkmejaextrakt för att synligt minska ojämnheter och ljusa upp huden. Spots and Pigmentation-masken reducerar ojämnheter och ger huden lyster.

Sheetmasken är baserad på aloe vera juice och Jania Rubens, en röd alg som är rik på aquaporiner, kanaler som transporterar fukt inne i cellerna. Mandelsyra (PHA) bromsar melaninproduktionen i huden, gurkmejaextrakt jämnar ut pigmenteringar och ärtextrakt jämnar ut hudtonen.

För hud med hyperpigmenteringar och ojämn hudton. .

Bioearth är ett naturligt hudvårdsmärke ifrån Italien som gör effektiva, naturliga produkter. Deras sheetmasks finns i många olika varianter med olika verksamma ämnen för olika hudtyper.

Användning:
Applicera masken på väl rengjord hud. Låt den verka under 20 minuter. Masken är leave-on och efter att cellulosan (arket) har avlägsnats masseras resten av vätskan in i huden.