Payment with Visa Payment with Klarna
Fri frakt över 999kr inom Sverige

Bioearth Sheetmask Purifying 15 ml

  • 69 kr

Bioearth Sheetmask Purifying är en ansiktsmask för fet och oren hud. Masken innehåller rengörande ingredienser som har en astringerande effekt på huden. Pu

Dela

Bioearth Sheetmask Purifying är en ansiktsmask för fet och oren hud. Masken innehåller rengörande ingredienser som har en astringerande effekt på huden. Purifying Sheetmask innehåller salviaextrakt, rosmarinextrakt och juice från Femminello-citroner. Masken rengör huden och avlägsnar döda hudceller.

Purifying sheetmask är baserad på aloe vera-juice och Jania Rubens, en röd alg som är rik på aquaporiner, kanaler som transporterar fukt inne i cellerna. Masken är enkel att applicera och boostar hudens fuktnivåer.

Passar för oren & fet hud.

Bioearth är ett naturligt hudvårdsmärke ifrån Italien som gör effektiva, naturliga produkter. Deras sheetmasks finns i många olika varianter med olika verksamma ämnen för olika hudtyper.

Användning:
Applicera masken på väl rengjord hud. Låt den verka under 20 minuter. Masken är leave-on och efter att cellulosan (arket) har avlägsnats masseras resten av vätskan in i huden.