Payment with Visa Payment with Klarna

CND S File + Nail Care

 • 158 kr

Vintern är säsongen för skadade och trasiga naglar. Räddningen kommer i ett litet prisvärt paket med en universell nagelfil av högsta kvalitet. Produkterna är d

Dela

Vintern är säsongen för skadade och trasiga naglar. Räddningen kommer i ett litet prisvärt paket med en universell nagelfil av högsta kvalitet. Produkterna är den perfekta serien att ha i handväskan och använda dagligen för en effektiv reparation på språng.

Nagelfil av superkvalitet från Nail Diva 180/ 200 grit är av japansk kvalitet och brittiskt sandpapper, bästa kvalitete du kan få på marknaden för nagelfilar. Filen kan tvättas och desinficeras

CND RescueRXx™ 

RescueRXx™ är en ny och innovativ keratinbehandling designad att effektivt reparera skadade naglar. RescueRXx™ kan reparera skador som exempelvis vita fläckar i naglarna, naglar som skivar sig, naglar som delar sig eller spricker lätt. Redan efter 1 veckas användning kan man se synliga resultat och efter 4 veckors användande är nagelns kondition märkbart förbättrad. Din naturliga nagel består av keratin. RescueRXx™ verkar genom att den tillför den naturliga nageln keratinproteiner, utvunnet från ull. Keratinproteinerna binder till de översta lagren i nageln och tillsammans med jojobaolja och mandelolja tillförs både fukt och styrka. Samtidig och efterföljande användning av SolarOil® förbättrar resultatet av RescueRXx™-kuren. CND RescueRXx™  är till för svaga, skadade naglar som behöver behandling. CND SolarOil® är en förebyggande produkt som används för att hålla nageln flexibel, smidig och genomfuktad. Tänk på CND SolarOil® som ett dagligt balsam som tränger ner i nageln och på CND RescueRXx™ som en intensiv hårinpackning som reparerar nageln ovanifrån.

En 3,7 ml flaska räcker till ca. 40 applikationer och räcker till 1-veckas kur. 

RescueRXx viktigaste ingredienser

 • Keratinprotein: En huvudbeståndsdel i den naturliga nageln. Upplösta naturliga keratinproteiner (utvunnet av ull) binder till de
  n naturliga nageln för att stärka nagelplattan.
 • Jojobaolja: En lätt och genomträngande olja som vårdar nageln och den omkringliggande huden med sina fuktgivande egenskaper.
 • Sötmandelolja: Fuktar och mjukgör så att nageln bevarar sin flexibilitet och motståndskraftighet.

 

Användning

 • Skaka flaskan ordentligt innan användning.
 • Pensla på ovanpå nageln som ett nagellack och massera försiktigt in över nagelplattan och nagelns framkant. Kom ihåg att produkten inte ska masseras in i huden eftersom nagelbanden inte ska stärkas och bli hårda.
 • RescueRxx™ ska användas på den bar nagel, utan nagellack eller andra nagelprodukter.
 • Appliceras 2-3 gånger dagligen i upp till 4 veckor.
 • Använd RescueRxx™ tillsammans med SolarOil™ nagelolja för bästa resultat. RescueRxx™ ersätter inte nagelns behov av olja.
 • Låt RescueRxx™ verka på nageln i 30 min. innan handtvätt eller applikation av SolarOil™.