Payment with Visa Payment with Klarna
Fri frakt över 999kr inom Sverige

Bareminerals Complexion Rescue Hydrating Foundation Stick SPF 25

  • 459 kr
  • 399 kr

Glöm allt du vet om foundation stick! Vi är glada att kunna presentera den första rena, vattenbaserade, flytande foundation i ett stick. Den veganska formulan k


Dela
Glöm allt du vet om foundation stick! Vi är glada att kunna presentera den första rena, vattenbaserade, flytande foundation i ett stick. Den veganska formulan kombinerar de återfuktande fördelarna från din färgade dagkräm med medium till byggbar täckning - i ett praktiskt format som lätt tas med under dagen. Den mjuka lättviktiga formulan är enkel att tona ut och smälter på huden för ett naturligt resultat med fin lyster, som håller hela dagen utan att bli kakig. Det multifunktionella sticket kan användas som foundation, concealer, contouring och för touch-ups under dagen. Complexion Rescue Hydrating Foundation Stick innehåller över 30% återfuktande mineralrikt vatten och passar alla hudtyper och är även ett perfekt val för torr hud. Dermatologiskt- och allergitestad. Ej portilltäppande.

Nyans:

Spice 08 Mediummörk färg med varm ton

INSTRUKTIONER

För medium täckning svep foundationsticket en eller två gånger på kinder, panna, näsa och haka. Tona din foundation med fingrarna genom att med cirkulerande eller klappande rörelser jobba från ansiktets mitt och utåt. För högre täckning, svep tre eller fyra gånger på önskade områden. Använd sen Smoothing Face Brush för att jobba in produkten med små, cirkulerande rörelser eller alternativt Dual-Sided Silicone Blender för optimal applikation – silikonsidan hjälper dig att dutta ut och bygga täckning medan svampsidan ger dig en mjuk sammetsfinish.