E Dermastamp Microneedling

E-DERMASTAMP
MASKINELL MICRONEEDLING

Genom att se till Din huds behov anpassas behandlingar för att verka på de områden Din hud har störst behov för. Det kan vara att jämna ut hudens pigmentering, reducera rynkor/linjer eller återskapa hudens ungdomliga fyllighet. Med e-DERMASTAMP® erbjuds resultatinriktad antiåldrandevård i flera dimensioner på ett okomplicerat och effektfullt sätt. Genom att maskinellt pierca vävnaden med vertikala sterila engångsnålar punkteras kärlstrukturen med upp till 900 kanaler/sekund och röda blodkroppar frisätts i vävnaden. Hudens naturliga försvar identifierar de röda blodkropparna och registrerar en uppfattad skada vilket inleder en aktivering av den naturliga läkningsprocessen genom att bilda rikligt med kollagen (fasthetsfibrer) vävnad. Punkteringen av kärlstrukturen är microskopisk vilket gör att den allmäna påverkan är minimal, endast en lätt rodnad kvarstår med avtagande effekt. Resultatet blir ökad fasthet där rynkor och linjer reduceras och ojämn textur jämnas ut.

e-DERMASTAMP® skapar en reparations- och tillväxtstimulering som gör behandlingen lämplig och effektiv på en rad indikationer:

  • Åldrad hud (Hudåtstramning, Rynkor & Linjer)
  • Pigmenteringar
  • Förstorade Porer / Ojämn Hudstruktur
  • Ärrvävnad
  • Brännskador
  • Bristningar/Strier

e-DERMASTAMP®-behandlingen ger inga sociala begränsningar utan du kan direkt återgå till din normala vardag. Endast en tillfällig rodnad, likt solbränna syns 1-2 dygn efter behandlingen.

BEHANDLINGSINTERVALL

Behandlingen utförs med sterila engångsinstrument för Din och behandlingens säkerhet. Vanligtvis upprepas e-DERMASTAMP®-behandlingen i kur om 3-8 behandlingar med 1-4 veckors intervall på klinik/salong där var behandling tar ca 30 minuter beroende på hur stort område som ska behandlas.

Dermastamp E

BEHANDLINGEN


E Dermastamp

SÅ GÅR DET TILL...

- E-DERMASTAMP®-BEHANDLINGEN

Huden rengörs och förbereds för behandlingen. Det sterila engångsinstrumentet förs över området som ska behandlas och det aktiva serumet (hyaluronsyra) slussas in och mättar huden. Behandlingen är inte direkt smärtsam men vid högre känslighet kan lätt ytlig bedövning erbjudas.

En rodnad uppstår och indikerar att vävnaden stimulerats korrekt, att reparations- och naturliga tillväxtfaktorer aktiverats med kollagentillväxt. Behandlingen avslutas med anpassad TEBISKIN®-produkt som ger huden barriär- och UV-skydd.

- EFTERFÖRLOPP

Dagen efter behandlingen har huden en lätt rodnad som sitter i 1-3 dagar. I vissa fall fjällar huden efter ytterligare 3-4 dagar. Hudens barriärfunktion är temporärt reducerad vilket upplevs genom att huden känns torrare än normalt. Anpassad TEBISKIN®-produkt appliceras därför rikligt efter behov.

- HUDVÅRD

Under behandlingens kur är det viktigt att endast använda de sterilpackade TEBISKIN®-produkterna som tillskrivs och hör till respektive behandlingsindikation. Dessa produkter är anpassade till det ökade upptag som behandlingen medför av vävnaden. Övriga kosmetiska produkter utgör hög risk för kraftfulla sidoeffekter såsom allergiska reaktioner och allvarliga biverkningar. Följ alltid noga de anvisningarna Du får från din behandlare för säkerhet och bästa behandlingsresultat.

PRIS

Hela Ansiktet                             1995:-

Hals+Dekolletage                        2195:- 

Ansikt +Hals+Dekolletage            2795:- 

Kombination med PRX-T33            + 695:- 

Vid bokning av kur (minst 3 behandlingar) ges 10% rabatt på totala summan vid sista behandlingen.

eDermastamp® Needleboost 

Upprepas som kur med 1 behandling var eller varannan vecka. Behandlingen har få eller inga sidoeffekter, endast en lätt rodnad indikerar att hudens funktioner aktiverats. Behandlingarna varvas med aktiva hemvårdsprodukter som matchar Din huds behov, och förstärker behandlingsresultatet för långtidsverkande effekt. 

Hydrate - För ökad fukt och cellförnyelse

Revitalize - För ökad fasthet och definierad kontur

Energize - För ökad lyster och jämn hudton

Skinboost - För ökad cellförnyelse och fasthet

Valfri Needleboost 6995:- ord. 8885-9880:-
Inkl. 4 kurbehandlingar (ord.pris 1,800:-/behandling)
 Produktpaket anpassat för behandlingen, Rengöring, Serum, Dag-/Nattkräm (värde 1,685 - 2,680:-).