Vad har hänt och vad händer nu?....

(Jessica Andersson)

Vad har hänt och vad händer nu?....

Efter att ha drivit vackra i 9 år och nu med en son på 4 år, har jag känt att det varit dags för familjen att komma i första hand. Min tanke har aldrig varit att lägga ner Vackra, utan min högsta önskan var att någon skulle ta över och driva butik och salong vidare. Tyvärr har denna någon inte dykt upp än.

Därmed har jag beslutat mig för att fortsätta driva endast salongen. Tills vidare kommer vi finnas kvar i samma lokal, men det finns tankar om en mindre lokal alternativt att fler terapeuter hyr in sig.

Är du terapeut med behandlingar som vi inte redan utför och vill hyra rum? Kontakta oss på 0411-12212 eller på jessica@vackra.net

Hudvårdsmärken

Som du såg ovan så slutar vi med comfort zone, Bioline och PTR. Detta för att vi nyligen börjat med Tebiskin och Syncroline och fått fantastiska resultat, både i behandlingar och respons från kunder. Behandlingsmässigt började vi med Icepeel-behandling under sommaren, där vi arbetade med mandelsyra och en Icemask. Alltså vilka produkter!!! Helt underbart!!! Tebiskin som tillverkar dessa produkter har även 12 andra syror som vi kommer introducera under hösten med otroliga resultat för acneärr, rynkor och pigmenteringar. Tebiskin har även hemmaprodukter med Aha-syra som passar er som använt Bioline´s primaluceserie.

Synchroline är marknadens enda CE-märkta hudvårdsserie. Detta betyder att de är medicintekniska produkter som är säkerhets- och kvalitétsgranskade av utomstående oberoende myndighet. Effekt och prestanda är dokumenterade för att tillåtas hävda medicinsk verksamhet även vid hudens sjukdomstillstånd som tex acne, rosacea etc. I Syncrolines linje Rosacure hittar ni effektiva produkter för känslig hy, samt rosaceaproblem för er som tidigare haft Bioline och comfort zones linjer för liknande problem.

Makeup

Både pür och bareMinerals har blivit två väldigt stora makeupserier. Vi kände att vi fick välja ett, där valet hamnade på bareMinerals. Alla ni som använder pür´s pressade mineralfoundation kan jag glädja med att bareMinerlas nu kommit med en motsvarande produkt, Barepro, men som vi upplever ännu bättre. Barepro har en ultraslät textur, håller i 12 timmar, samt innehåller 90% vitaminer och mineraler. Kliniskt bevisad att förbättra hudens klarhet, reducera synliga porer och kontrollera glans.

Bonusklubb

Då alla våra hudvårdsmärken börjat med stämpelkort, kommer vi avsluta vår egna bonusklubb och helt gå över till dessa. Decléor och bareMinerlas ger bort 1 gratis produkt om du köpt 5 st inom 6 månader. Tebiskin ger bort 1 valfri produkt om du köper 12 st inom 12 månader. Och Synchroline ger bort 1 valfri produkt om du köper 10 st inom 12 månader. Visst är det generöst av våra leverantörer?! J


Bokningar av behandlingar och försäljning av produkter

Efter den 12 aug kommer salongen endast ha öppet efter överenskommelse. D.v.s. vi ser helst att behandlingar bokas via telefon eller via vår hemsida www.vackra.net Detta för att vi inte ska behöva lämna våra kunder under sin behandlingstid.

Om du önskar köpa produkter och vet vad du vill ha kommer du lätt kunna klicka hem det på vår hemsida. Där kan du välja att hämta på vackra eller få det hemkört (kostnadsfritt inom Ystad stad) eller få det skickat så du kan hämta på ditt postombud (fraktfritt över 1000:-)

Vill du ha hjälp med produkter, bokar du en kostnadsfri hudvård/makeupkonsultation så sätter vi av tid till dig. Detta går bra att boka på 0411-122 12 eller på www.vackra.net

Välkomna till vackra för en spännande höst inom hudvård och skönhet. Fler nyheter kommer längre fram...

Varma hälsningar

Jessica


← Äldre inlägg Nyare inlägg →


Comments

Lämna en kommentar