Meny
Kundvagn

Personal

Jessica Andersson

Auktoriserad hudterapeut och diplomerad makeupartist
Har arbetat inom skönhetsbranschen sedan -96. Bland annat i parfymeri, hos grossist som utbildare, säljare, demonstratris, produkt och marknadschef inom hudvård och makeup. Hudterapeututbildningen gick Jessica i Landskrona, makeupartistutbildingen var på Glauca Rossi School of Makeup i London. Därefter kortare hudvårdsutbildningar i Paris, Trento och Parma. Jessica startade vackra 2008


Daisy Steen

Massageterapeut och driver Touch Matters
Daisy har en lång utbildning inom olika typer av massage och smärtlindring. Bland annat inom djupvävnads-, triggerpunkt-, shiatsu-, klassisk svensk- och hotstone massage. Daisy hyr rum på vackra.


Emma Dahlgren

Diplomerad kognitiv coach, terapeut och mindfulnessinstruktör. Emma driver sitt företag Mindful byEmma, vars syfte är att hjälpa andra människor hjälpa sig själva till ett bättre välmående och enbättre livskvalitet. Visionen är att allt fler ska inse värdet i att bli mer medvetna om sig själva och inse vikten av att vara mån om att investera och arbeta förebyggande för sin egen hälsa. Emma har ett stort genuint intresse för människor och arbetar dagligen med vikten av att stärka den inre hälsan hos individerna hon möter.

Emma hyr rum på Vackra enligt överenskommelse.


Dr. Joanne Silan

Dr. Joanne Silan utför Restylane och Botoxbehandlingar på vackra.