Meny
Kundvagn

Massage

Mitt namn är Daisy Steen, jag har mer än 10 års arbetslivserfarenhet som massageterapeut i Filippinerna. År 2005 klarade jag det nationella provet fick min massageterapeut licens. Min utbildning omfattar anatomi, fysiologi, patologi, hygien och etisk kod för massage praxis, också indikationer och kontraindikationer för massage. Jag har deltagit i följande kurser: DORN metoden, zonterapi, shiatsu, svensk massage, idrottsmassage, thaimassage, djupvävnadsmassage, triggerpunktsmassage, hot stone, koppningsmassage och bambumassage.

Min passion för att hjälpa människor, dela mina kunskaper och färdigheter inspirerade mig att starta företaget Touch Matters (2007-2010) i Filippinerna, som erbjuder massage och massageutbildning. Här i Sverige känner jag att efterfrågan på massage är stor. Det uppmuntrade mig att börja Touch Matters i 2014 och att fortsätta sprida värdet av massage till människor.

Hur arbetar jag?

Varje kund har sin egen specifika, personliga agenda, både känslomässigt och fysiskt, och mitt mål är att bedöma kundens hälsotillstånd. Sen anpassar jag massagetekniken som krävs för att tillfredsställa kundens behov, oavsett om det är avkoppling, smärtlindring eller kombination. Kombinationen av värme behandling, djupvävnadsmassage, triggerpunktsmassage och svensk massage är den mest effektiva metod jag använder, när jag behandlar muskelspänningar, ryggvärk, stel nacke och skuldra.

Min mission är att ge en effektiv, omtänksam och professionell massagebehandling för att hjälpa kunder att lindra akuta och kroniska smärtor, minska stress och öka självkännedom om deras välbefinnande. Jag uppmuntrar dem också att ta ansvar för att upprätthålla ett positivt och smärtfritt liv genom att ge tips till självhjälp i läkningsprocessen.

DJUPVÄVNADSMASSAGE

Denna typ av massage fokuserar på muskler som ligger under ytan i den övre muskeln. Tillämpningen av djupt tryck längs korn av muskeln med långa stryk tekniker som utsättes muskelspänningar och muskelknutor. Djupvävnadsmassage lindrar smärta, ökar blodcirkulationen, förbättrar hållning och rörelseförmåga. Det rekommenderas ofta för personer som upplever konsekvent smärta, involverade i tung fysisk aktivitet och patienter som har lidit fysisk skada.

30 min 350 kr. 60 min 650 kr. (BOKA TID)


TRIGGERPUNKTSMASSAGE

Triggerpunkt är muskelknutor och hyperirritabel punkt i en annars avslappnad muskel som kan komma smygande eller uppstå akut. Symptomen kan vara ömhet, värk eller utstrålande smärta till andra delar av kroppen. Behandlingen består av att man trycker på den muskelknutor och frigör kroniska smärta. Det fungerar bra i kombination med djupvävnadsmassage.

30 min 350 kr. 60 min 650 kr. (BOKA TID)


VARM BAMBUMASSAGE

Bambumassage är en behandling med uppvärmd bambustickor i flera storlekar samtidigt massera din kropp. Uppvärmd bambumassage omfattar användningen av olja eller lotion för att möjliggöra släta, långa slag och användning av svensk massage eller djupvävnadsmassage teknik. Det sträcker och frigör muskelspänningar och avslappnar din kropp och själ.

30 min 350 kr. 60 min 650 kr.(BOKA TID)


KLASSISK SVENSK MASSAGE

Massagen mjukar upp muskelspänningar och minskar stress. Man stimulerar blodcirkulationen för att stärka musklerna och skapa en bättre balans mellan muskler och skelett, även immunförsvaret stärks och kroppens stresshormoner sjunker.

30 min 300 kr. 60 min 500 kr. (BOKA TID)

HOT STONE MASSAGE

Terapeuten använder sig varma lavastenar i kombination med klassisk massage. Värma stenar hjälper till att öka cirkulationen, leda till avslappning i muskler, reducera spänningar och minskar stress.

45 min 550 kr. 60 min 650 kr (BOKA TID)

KOPPNINGSMASSAGE

Metoden utfört med silicon eller gummi koppor mot huden för att sätta med vacuumtryck på smärtande, spända muskler. Det lindrar smärta och öka cirkulation av blod och lymfa i musklerna speciellt på ryggen och axlarna samtidigt få en avslappning klassisk svensk massage.

30 min 350 kr. 60 min 650 kr. (BOKA TID)