Meny
Kundvagn

Ansikte

Vi utför behandlingar med produkter från Synchroline, Tebiskin, Decléor och bareMinerals. Alla behandlingar utförs av Auktoriserade hudterapeuter som är godkända av SHR (Sveriges Hudterapeuters Riksförbund)

Under hösten 2017 har vi ändrat vår behandlingsmeny. Om du har presentkort på något du inte hittar i menyn är det viktigast att du väljer samma tid som du har på ditt presentkort. Tex Ansiktsbehandling Allt-i-ett 60 min, välj då vackra klassisk 60 min

Vackra Klassisk

Här arbetar vi med att skräddarsy just din optimala ansiktsbehandling. En kombination av effektiva produkter, kunskap samt ren avslappning. Du får allt du behöver veta om din hud och din hudhälsa. Passar både män och kvinnor samt alla åldrar och hudtyper.

Vi rekommenderar 60 min behandlingstid för dig som önskar avnjuta en behandling med grundligare rengöring. Då ingår Aromavälkomnande, varma handdukar, rengöring, peeling, ånga, portömning, formning av bryn, serum, ansiktsmassage, nackmassage med varma lavastenar, ansiktsmask, läppmask och avslutande creme. I de kortare behandlingarna kommer vi gemensamt fram till vilka moment vi ska fokusera på.

30 min 345:- (BOKA TID)

45 min 445:- (BOKA TID)

60 min 595:- (BOKA TID)

Vackra Lyx

Samma innehåll som i den klassiska ansiktsbehandlingen Men här arbetar vi med specialmasker och ger extra massage.

75 min 845:- (BOKA TID)

Tillägg i ansiktsbehandlingar

Färgning av fransar 120:-

Färgning av bryn 90:-

Färgning av fransar och bryn 170:-

Vaxning av överläpp 100:-

Vaxning av haka 100:-

Vaxning av överläpp och haka 150:-

Lätt makeup 50:-

För information om avancerade ansiktsbehandlingar som Kemisk peeling och IPL klicka här