Meny
Kundvagn

Nyheter

Höstfin med vackra

(Jessica Andersson)

https://www. facebook. com/Vackra-113778248633866/

Läs mer →


Vad har hänt och vad händer nu?....

(Jessica Andersson)

Vad har hänt och vad händer nu?. . . . Efter att ha drivit vackra i 9 år och nu med en son på 4 år, har jag känt att det varit dags för familjen att komma i första hand. Min tanke har aldrig varit att lägga ner Vackra, utan min högsta önskan var att någon skulle ta över och driva butik och salong vidare. Tyvärr har denna någon inte dykt upp än. Därmed har jag beslutat mig för att fortsätta driva endast salongen. Tills vidare kommer vi finnas kvar i samma lokal, men det finns tankar om en mindre lokal alternativt att fler terapeuter hyr in sig. Är du terapeut med behandlingar som vi inte redan utför och vill hyra rum? Kontakta oss på 0411-12212 eller på jessica@vackra. net Hudvårdsmärken Som du såg ovan så slutar vi med comfort zone, Bioline och PTR. Detta för att vi nyligen börjat med Tebiskin och Syncroline och fått fantastiska resultat, både i behandlingar och respons från kunder. Behandlingsmässigt började vi med Icepeel-behandling under sommaren, där vi arbetade med mandelsyra och en Icemask. Alltså vilka produkter!!! Helt underbart!!! Tebiskin som tillverkar dessa produkter har även 12 andra syror som vi kommer introducera under hösten med otroliga resultat för acneärr, rynkor och pigmenteringar. Tebiskin har även hemmaprodukter med Aha-syra som passar er som använt Bioline´s primaluceserie. Synchroline är marknadens enda CE-märkta hudvårdsserie. Detta betyder att de är medicintekniska produkter som är säkerhets- och kvalitétsgranskade av utomstående oberoende myndighet. Effekt och prestanda är dokumenterade för att tillåtas hävda medicinsk verksamhet även vid hudens sjukdomstillstånd som tex acne, rosacea etc. I Syncrolines linje Rosacure hittar ni effektiva produkter för känslig hy, samt rosaceaproblem för er som tidigare haft Bioline och comfort zones linjer för liknande problem. Makeup Både pür och bareMinerals har blivit två väldigt stora...

Läs mer →


Vinnare i vår jultävling....

(Jessica Andersson)

I vår julkatalog hade vi en lyxig tävling "Prinsessa för en dag "där man kunde vinna Ansiktsbehandling AromaLyx 90 min, Gelélackning av naglar och vardagsmakeup hos vackra, Varm bambumassage hos Touch Matters och Klippning hos Flexibelle, samt en valfri klänning från Femme Collection till ett värde av ca 4000:- Stort grattis säger vi till Maria Wallin :-) Maria valde att utnyttja sin vinst på Alla-hjärtans dag <3 Och vi är glada över att få förgylla denna dagen för henne <3 <3 <3 Nedan följer bilder.. . Maria började dagen hos Malin, med en Ansiktsbehandling Aromalyx som utförs med Decléors produkter Gelélackning av naglar håller ca 2 veckor Maria fick prova varm bambumassage av Daisy på Touch Matters (finns hos vackra) Det blev både färg och klippning på Flexibelle :-) Supersnyggt Makeup gjord med produkter från pür och bareMinerals Naturlig look som bara framhäver hennes vackra drag Två olika klänningar från Femme Collection. Tyvärr hade vårkläderna blivit försenade, så vi väntar lite till på de. Annars trivdes hon fantastiskt bra i den högra.

Läs mer →


Grattis....

(Jessica Andersson)

Vi passar på att säga GRATTIS till Malin Wallin som vann tävlingen i vår julbroschyr. Rätt svar var Harmonisk och vad som får Malin att känna sig harmonisk i jul var att få fira sin sons första jul i deras nya hus.

Läs mer →


Årets julkatalog från vackra

(Jessica Andersson)

Här har vi samlat alla våra fina erbjudande. Missa inte vår lyxiga tävling där du bli bortskämd under en dag.. .

Läs mer →